Nyt udspil! Velvet skruer volumen op til 11

Pressefoto

Rocktrioen Velvet Volume teaser for nyt album i 2020. Singlen ‘Lonely Rider’ har allerede ramt internettet.

Carsten Holm

Siden de tre søstre i Velvet Volume debuterede på Grimfest i 2013, er det bare gået én vej. I takt med at skolegangen skulle gøres færdig – har de spillet på alverdens scener og oplevet væsentlig mere rock n’ roll-liv end deres skole- og gymnasiekammerater.

Nu er skolen færdig for Naomi, Noa og Natasja Lachmi. Den sidste søster har for længst fået sin studenterhue og nu skal tiden bruges 100% på at få Velvet Volume endnu mere ud over rampen.

Opfølgeren til 2017 albumudgivelsen ‘Look, Look, Look’ er på vej og vil ramme pladebutikkerne til maj. Som en teaser til hvad der venter på på det kommende album, giver Velvet Volume koncert på Hotel Cecil i Kbh d. 26. marts og har netop udsendt singlen ‘Lonely Rider’.

Dog kan deres norske fans glæde sig til, at Velvet Volume gæster festivalen By:larm i Oslo i slutningen af februar. En festival, af en type som Velvet Volume har gæstet mange gange. Det er en branchefestival, hvor managere, musikselskaber og andre aktører går og kigger efter nye navne, som de kan arbejde sammen med.

For selvom Velvet Volume har oplevet meget stående applaus til Kronprinsparrets Pris, P6 BEAT Rocker Koncerthuset og stort set alle landets større festivaler, så er der stadig meget ukendt land, som Velvet Volume skal besøge.

Året starter allerede godt! Tjek ‘Lonely Rider’ og hav en dejlig weekend.

Relaterede artikler