Talentfulde navne fra regionen rocker Aarhus 2017 finalen

Rock The Region – Seks talentfulde navne fra Region Midtjylland fyrer op under Aarhus 2017 Finalen

Musikforeningen Mono, samler seks navne fra Region Midtjylland og præsenterer dem på én og samme aften på spillestedet Atlas.

Af Carsten Holm

Mono’s daglige leder, Ricco Jensen, fortæller: ’Eventen vi laver til Aarhus 2017-afslutningen er en forlængelse af det projekt vi har haft kørende de seneste to år i Aarhus2017-regi: Rock The Region. I projektet har vi søgt at skabe et udviklende samarbejde med fem andre byer i regionen.

90 ansøgere kogt ned til seks navne!
Seks bands er blevet udvalgt fra hele regionen blandt ca. 90 ansøgere. Udover at de seks navne får mulighed for at stå på Atlas’ store scene, indgår de også som en del af en større tanke bag ’Rock The Region’ og Musikforeningen Mono.

’Projektet er en udfoldelse af hele den talentudvikling vi arbejder med. Det er brancheviden, coaching, turné, livesessions, live performance workshop og SPOT koncert’, fortæller Ricco Jensen. Det er et projekt, der har kørt siden 2015, og indgår i listen over de mange andre projekter, som Mono kaster sig over.

I de sidste 10 år har Musikforeningen MONO haft øvehuset MONORAMA – 2400 kvm med øvelokaler, koncertsal, studie, depoter, kontor og ikke mindst, plads til at hygge og mødes

Øvehuset MONORAMA indeholder bla. øvelokaler, koncertsal og et studie til indspilning af den nye musik

Øvehuset MONORAMA kom til i 2007 og gav os en unik mulighed for at skabe et ’miljø’ omkring øvelokalerne’, siger Ricco Jensen. ’Huset er centrum for vores talentudvikling som rækker ud i flere forskellige områder, bl.a. folkeskolen under overskriften Skab Musikken, inden for metalmiljøet, med titlen MONO Goes Metal og endelig det blandede vækstlag i byen med titlen MONO i stereo.

Arven i musikken – THE LEGACY SHOW
Koncerten d. 9. december bliver et tilbageblik på de bands der var med i forårets ’Rock The Region’ – i et såkaldt ’Legacy show 2017’. Udover de seks korte koncerter, kommer der også et par videotilbageblik – og nok så væsentligt, når vi taler vækstlagsmusik – en fortælling om artisternes udvikling. 

Aarhusbandet You Work For Me Know spiller til Rock The Region Legacy Show

You Work For Me Now – Aarhus Echo band profil

Ryan Egmont (Holstebro) – Facebook side

Facaden (Silkeborg): Facebook side

King Kross (Horsens): Facebook side

We Need Lilo (Herning): Facebook side

Rasmus Trinderup (Skive): Facebook side

Relaterede artikler