Spillesteder i Aarhus: VoxHall

Midt i byen, lige op til åen, ligger spillestederne VoxHall og Atlas. Fonden VoxHall blev oprindeligt etableret som Fonden Musikteatret i 1995, men skiftede navn til Fonden VoxHall i forbindelse med, at det tidligere Husets Musikteater i 1999 blev ombygget til det nuværende VoxHall. I 2009 blive stede omfattende udbygget, således at kapaciteten blev øget fra 500 til 700 publikummer. Det i forvejen anerkendte spillested blev således yderligere optimeret med en betragteligt udvidet balkon, en ny front og et mere praktisk indgangsparti. VoxHall samarbejder med såvel lokale som nationale kræfter.

Til dagligt har stedet stor glæde af sine cirka 40 frivillige ildsjæle, og både Atlas og VoxHall, er spillesteder der rummer state of the art-udstyr, og er således skræddersyede til at give de bedste betingelser for optimale koncertoplevelser.

Genre:
Alle genre

Hvor:
Vester Allé 15

Kapacitet:
700

Arrangører:
11-Tsuki, Jazzfest, Aarhus Bluesforening, Aarhus Festuge, Aarhus Jazzfestival, Club Camaleon, Emergenza, Jazzselskabet i Aarhus, Metal Royale, Pop Revo , Radar & Train, Spot Festival, Sun Ship

Hjemmeside:
www.fondenvoxhall.dk

Social networks:

Relaterede artikler