Samzara

Samzara
Samzara

Hvem:
Oliver Stewart: Guitar/ vokal
Victor Sousa: Bass / Lead vokal
Martin Klein: Trommer

Hvad:
Alternativ RockHeavy Rock / Hedningehegn

Hvor:
Aarhus

Hvornår:
2015 –

Udgivelser:
Sunshine (2017)
After All (2016)

Udtalelse fra presse:
“In short, we are talking three talented musicians, who know how to handle their instruments and produce kickass riffs. When The Entrepreneurs said that it would strike again, who would have thought, that a three-piece from Aarhus would be the one to strike?” Sound of Aarhus (2016)

“Stilen kalder de selv alternativ rock, i den mere atmosfæriske ende af spektret, med “fængende melodier og klassiske rock elementer”.
Det kan jo betyde hvad som helst, men dømt ud fra Dagens Track, “After All”, så er der altså også godt med smæk på her, ikke mindst trommerne får nogle, sikkert velfortjente, tæsk når musikken rejser sig og viser tænder i omkvædet. Det har da potentiale det her!” GFR (2016)

Bandets særpræg:
Samzara er et alternativt rockband, der er kendetegnet ved deres energiske og kraftfulde optrædener. Melodierne er fængende, mens det musikalske udtryk ligger i mellem en rå melankoli og en atmosfærisk støj.

Selvom fødderne er solidt plantet i den jydske muld, så er visionen at overføre spilleglæden, stemningen og følelserne fra studie til scene, og dermed give publikum en følelse af, at de her drenge både kan og vil.

Social