PALA

Fotograf: Daniel Aude
Fotograf: Daniel Aude

Hvem:
Søren Ulsig (vokal, guitar)
Kristoffer Fuglsang (trommer, backing vokal)
Jens Holme Hansen (guitar, synth)
Niklas Nyborg (bas, synth)

Hvad:
Melankolsk poprock

Hvor:
Nordjylland oprindeligt. Bor nu i Aarhus

Hvornår:
2015 – 

Udgivelser:
‘Weekend Girl’ – single (2017)
Kommende: EP (2018)

Udtalelse fra presse:
“De er et popband, lige indtil man blinker, og pludselig har fornemmelsen af at stå over for et stadionrockband. Særligt i de instrumentale dele bliver følelserne storladne, og man bliver mindet om, hvor dygtige musikere det er, der gemmer sig bag den lettilgængelige pop. Og at det ikke mindst er denne dygtighed, der gør, at musikken kan være så tilgængelig, uden at gå på kompromis med kvaliteten.” GAFFA

“Hvis man blander en crooner med disco pop og tilsætter sange om at være helt slukøret forelsket i nogen så får man PALA.”
“Koncerten var derfor et overflødighedshorn af sprøde toner, og en temmelig sexet vokal der fik alle til at trippe i skoene.” POPLISH

Bandets særpræg:
PALA er lyden af moderne melankolsk poprock, med store bombastiske kærlighedssange, der ikke kan andet end overraske og imponere. Forsanger Søren Ulsig’s vokal minder allermest om en ung Nick Cave, men eksekveret fra en ung mands krop.

Det særlige ved PALA er at man ikke er ét sekund i tvivl om at dette er fire barndomsvenner, som har været igennem op- og nedture sammen, stormfulde forelskelser, frustrationer og kender hinanden til hudløshed. Denne ærlighed har bandet med på scenen, når de optræder live og det mærker man som publikum.

Social