VI ER AARHUS ECHO

Aarhus Echo bliver produceret af et umådeligt stærkt hold!
Her kan du møde de mange, der hver uge dykker ned i byens musikliv og er med til at skrive artikler, lave podcasts og dokumentere historierne på video. Vi har ugentlige faste mødetider på et kontor, centralt i Aarhus – og én gang om måneden, mødes vi alle til en aften, hvor vi udveksler røverhistorier, musikquizzer eller hører oplæg, der gør os skarpere til at skrive.
Kunne du tænke dig, at skrive sammen med resten af vores frivillige, så skriv til os HER.

Vores frivillige hold

Zina Hameed (1996)

Musik er det tættest vi kommer på magi. Det kan ramme ens inderste, om det er en tiltrængt krammer midt i hjertesorg, ustoppelige hoftevrik, der drager én mod dansegulvet eller en påmindelse om man aldrig er helt alene. Følelser, meninger og holdninger kommer til udtryk gennem ord, lyde og rytmer. Det er jo et nærmest magisk kommunikationsmiddel.

Kasper Behrendt (1988)

Som 9-årig indtog musikken for alvor og for evigt mit væsen med KISS og Alice Cooper, og derfra tog det fat – som et leksikon i bevægelse og udvidelse. Musikken skal høres live, det er med til at få glæde i folk og tilmed græde af glæde. Det har jeg erfaret nu 5300+ bands ind i min koncertrejse.

Nina Bogicevic (1900)

Med en udpræget kærlighed for rock og 80’er synth, spænder mine personlige Spotify playlister dog vidt og bredt, med input fra alskens musik fra genreuniverset. Jeg elsker at opdage ny musik, særligt live, hvor man kan fyldes med indtryk af musikkens udtryk.

Mie Lykke Sørensen (1993)

Sad allerede som treårig, insisterende, plantet foran fars højtaler og hørte på alt fra Clapton til Dires Straits. Holder af at dykke ned i undergrundens spirende og uhørte lyd, som ofte dukker ud af diverse spillesteder i det Aarhusianske musikmiljø. Er gennem tiden blevet forført og forelsket i en bred vifte af genrer. Og lader det helst fortsætte sådan. Er glad for ord og lyrik, hvorfor jeg har en bestandig forkærlighed for dansk 80’er-lyd som Kliché, H.U.G og TV-2.

Kaspar Ottosen (1982)

Faldt pladask for Beatles, Stones og Pink Floyd i min fars pladesamling. Er lykkeligt faret vild i genre-junglen efter utallige slørede nætter på Roskilde. En dag kan sagtens starte med black metal, gå over i ørkenrock, synthpop og ende i japansk chill-hop. Mongolsk strubesang er bare en lyd, dit øre ikke har vænnet sig til endnu.

Carsten Holm (1972)

Danser vildt som en verdensmester indeni – men som et fattet menneske udenpå. Oplever bedst musikken live og holder meget af magien i dét rum, hvor koncerten flytter mennesker, holdninger og bjerge.

Christian Bjerggaard Jørgensen (1989) 

Kan huske, da jeg i radioen stødte på ‘Silver Ponds’ med Figurines. Der er intet som at opdage nye yndlingsbands. Jeg giver det meste en chance.

Jonas Lundgaard Suni (1990) 

Som barn var musikken et ceremonielt tilflugtssted hvor omverdenen kunne sættes på pause, og jeg kunne dagligt bruge flere timer foran familiens CD-afspiller. Danse og synge med på den musik mine ældre søskende havde i deres samlinger. Min musiksmag må i dag defineres som meget bred, men med en forkærlighed for det lyriske. Hver genre kan sin ting, og hvis man synes det er godt, så synes man det er godt.

Torsten Stistrup Cubel (1974)

Mit liv drejer sig om musik enten i AarhusEcho eller som publisher i Spanra Aps. En af mine største musikalske oplevelser er uden tvivl da jeg så MUSE spille på Voxhall. Vi var egentlig komme for at se opvarmningsbandet, men det var hovednavnet som blæste os bagover med en energi og musikalitet som sjældent er set.

Frederik Kjær-Madsen (1987) 

Jeg har mange gange oplevet hvad musikken kan, og hvad den kan give. Derfor har jeg kæmpe forventninger til det musik jeg bliver præsenteret for. Genre er underordnet, og ofte er tekniske færdigheder også, så længe nogen har gjort sig umagen, og så længe at musikken har noget at fortælle – specielt hvis den fortæller noget jeg ikke allerede viste.

Nikolaj Juel (1992).

Arbejder på at blive et levende hiphop-leksikon, og vier også dele af mit akademiske liv til at undersøge den musik, der får dig til at nikke med nakken. Både i lyd og idéer.
Samt dette, så handler musik om energi og originalitet, og jeg søger musik, der kan rammesætte følelser og stemninger både individuelt som kollektivt.

Jesper Nyborg (1972)

Musik er mange ting – men det er også helt enkelt:
Hvis dine hår på armene rejser sig, så virker det

Sune Nordby (1990)

Elsker gode historier om spændende mennesker. Alle mennesker er spændende, og al den bedste musik er fuld af gode historier.

Mads Gregersen (1992)

Afhængig af musik. Interesserer mig for både branchens struktur og værkets magi.

Lærke Kruse (1994)

Musik er følelser, rum, autencitet og stemninger man ubevist kobler op på oplevelser og perioder i ens liv. Musik er kultur. Musik har plads til alle. Musik er et universelt sprog og det er min fineste opgave, at være med til at formidle det, her på Aarhus Echo.