Lihme

Foto: Silje Marie
Foto: Silje Marie

Hvem:
Silje Marie – vokal
Aske Vang – bas
Marcus Kyed – Trommer/drumpad
Frederik Skaarup – keys

Hvad:
singer/songwriter

Hvor:
Aarhus C

Hvornår:
2018

Udgivelser:

Free Fall (single) – 2018
Melted Moments (single)  – 2018

Udtalelse fra presse:

“Opmærksomheden er allerede begyndt at bevæge sig over mod den kvindelige singer-songwriter fra Aarhus […] Det dybsindige og melankolske popunivers kører allerede på højtryk og kærtegnes af den bløde stemme, som reflekteret synger om emner, der er til at synge med på ”– Gaffa (http://www.e-pages.dk/gaffa/704/   s. 10)

“Tidligere i maj udsendte det unge talent debutsinglen “Free Fall”. Et udspil, der formåede at fremvise sangerindens enorme potentiale og hendes inderlige tilgang til musikken ”– Bandsoftomorrow (https://bandsoftomorrow.com/ugens-upcoming-lihme/)

 

Bandets særpræg:
Lihme (Silje Marie) skriver indie pop ballader der bevæger lytteren med enkelthed, intensitet og nerve. Hendes musik sætter nye standarder for hvad intime og melankolske popsange kan.

Lihme er elektronisk rytmeminimalisme krydret med svævende akustiske bas- og klaverflader. Med den stærke og langsomt vibrerende vokal i front, tages lytteren ind i et musikalsk spændingsfelt mellem melankoli og opløftelse. Hun er lydmæssigt bl.a. inspireret af kunstnere som Lykke Li, Feist og Sia.

Social