Aarhus Echo Podcast: Sid Falck interview

I slutningen af 70’erne begyndte en ung mand fra Hasle at spille trommer på sin storebrors trommesæt. Hvad den unge mand ikke vidste var, at netop det at spille trommer skulle komme til at definere store dele af hans liv, bla. hvor han skulle bo.

Sid Falck kom til England hvor han boede ved sin bror som allerede havde etableret sig i England. Sid Falck satte en annonce i et musikblad og blev derefter trommeslager for den tidligere Iron Maiden forsanger, Paul Di’Anno. Sidenhen kom Sid Falck til USA hvor han kom med i det legendariske thrash metal band Overkill, og tournerede over det meste af verden sammen med bandet.

Vi fangede Sid Falck, som i dag bor og lever i USA, til et interview via Facetime, hvor han fortæller om sin opvækst i Hasle ved Aarhus, de første bands han spillede i og hvilken plade der var afgørende for hans musikalske udvikling. Sid fortæller også om hvordan det var at øve i Dio’s gamle øvelokale og hvordan han fik sit navn Sid af de andre medlemmer af Overkill. Vi kommer også omkring Sid’s exit fra Overkill og om tiden bagefter hvor Sid bla. blev tourmanager.

Interviewet endte med at tage over tre timer og derfor har vi valgt at dele det op i tre dele som kan høres som podcast. Disse afsnit ville blive offentliggjort hver mandag de kommende tre uger.

Derfor kan det være en fordel at abonnerer på AarhusEcho Podcast på iTunes, hvis man gerne vil følge med i denne serie.

Sid Falck, trommeslager i Overkill - privat billede

Relaterede artikler