AarhusEcho Julekalender 18. december – EmmaDop

EmmaDop - Foto: Tue Ahlgren

EmmaDop – Foto: Tue Ahlgren

Navne:

Line Ammitzbøll Søndergaard: (Vokal/Keys)
Anton Radmer: (Trommer)
Ole Koefoed Larsen: (Guitar)

Kunstnernavn: EmmaDop

Af Zina Hameed & Lærke Kruse

Der bliver åbnet op for kæmpestore lydlandskaber og energiske personligheder, når den århusianske trio EmmaDop, giver deres bud på ny popmusik.

Gruppen har været undervejs i nogle år i forskellige konstellationer. I slutningen af 2018 blev EmmaDop til trioen, som den er i dag: Line, Ole og Anton. De arbejder på deres store drømme i et lille kolonihavehus lidt udenfor Aarhus, hvor de udfolder deres følelser og eksperimenterer med sangskrivning og bandlyd.

Når man er til koncert med EmmaDop, bliver man meget hurtigt bevidst om, at man her har med et band at gøre og ikke en solist med sidemen. Deres kommunikation, tilstedeværelse og fælles energi er karakteristisk for deres live performances, og det er svært ikke at blive smittet af deres spilleglæde.

Ifølge dem selv, er de inspireret af alt mellem Little Dragon, Emma Pi og Spleen United og frontkvinde Line Ammitzbøll, er blevet sammenlignet med Elizabeth Fraser, der bl.a. synger Massive Attacks ‘Teardrop’ og var forsanger i det skotske dreampop band Cocteau Twins.

EmmaDop har både spillet UHØRT og SPOT Festival og er vellidt på bl.a. P3 – og det tyder på, at vi kommer til at høre meget mere til deres ubekymrede, friske indie-pop!

Line Ammitzbøll Søndergaard har besvaret spørgsmålene:

Hvad er din yndlings jule/vinter sang? Og hvorfor?

“Gnags’ Julesang” på grund af den medrivende historie om de 2 mus der falder ned i en spand med mælk og alligevel på mirakuløs vis undgår druknedøden.

Hvad er dit bedste juleminde?

Vores årlige bandjulefrokost med fede indslag som f.eks. keytar show og julejam over de bedste julehits.

Hvad er din yndlings julespise?

Risalamande! Med kirsebærsovs (helst varm sovs)

Jul eller nytår?

Helt klart jul!

Hør EmmaDop på Spotify.