AarhusEcho Julekalender 10. december – LIVLØS

LIVLØS - Foto af Nikolaj Bransholm

LIVLØS – Foto af Nikolaj Bransholm

Navne: 
Niklas Lykke (vocals)
Franz Posch (guitar)
Kenneth Breinbjerg (guitar)
Søren Frambo (bass)
Thomas Dannemand (drums)

Kunstnernavn: LIVLØS

Af Zina Hameed & Lærke Kruse

LIVLØS spiller hårdtslående melodisk dødsmetal, der fusionerer storslåede skandinaviske melodier og melankoli med intensiteten og brutaliteten fra amerikansk dødsmetal. Siden 2014 har LIVLØS gjort sig bemærket med deres højenergiske, karismatiske og medrivende liveoptrædener, der når ud over det traditionelle metalpublikum. Med velrenommerede udgivelser og koncerter på COPENHELL, SPOT Festival blandt mange andre, har LIVLØS hurtigt vist sig som et stærkt og lovende act, der skal holdes godt øje med. LIVLØS er på den sidste etape for promoveringen af deres 2018-debutalbum ‘INTO BEYOND’ og arbejder i øjeblikket på opfølgeren, der er sat til udgivelse i 2020.

Hvad er jeres yndlings jule/vinter sang? 

‘No Presents For Christmas’ af King Diamond. En folkekær juleklassiker som år efter år har plads i danskernes vinterkolde metalhjerter.

Hvad er jeres bedste juleminde? 

Storcenter Nord. En kold vintermorgen sidste år. Julemandens skød. Det var tider.

Hvad er jeres yndlings julespise?

Den famøse pentagram-risalamande cheesecake skabt af vores helt egen Franz Posch. Serveret første gang til LIVLØS’ officielle julefrokost i 2018. Traditionen føres naturligvis videre i år, dog denne gang med korrekt opkogt husblas.

Jul eller nytår?

Jul, fordi nytår alligevel aldrig hænger helt fast i hukommelsen.

Hør LIVLØS på Spotify.